Kako sem izklesala svoj čvrsti trebušček - in to brez lepotne operacije!

Problem, ki pesti številne ženske, še posebej mamice, je končno dobil svojo rešitev. V nadaljevanju ti bom razkrila, kako imaš lahko tudi po porodu čvrst in seksi trebušček. Trebušček, ki ti ga bodo zavidali vsi!


Niki je več kot uspelo. Preberite kako. (*Pričakovani rezultat!)

Piše: Nika, . 2023

Živjo!

Pa naj se najprej predstavim. Ime mi je Nika in letos bom dopolnila 35 let. Sem ponosna mamica čudovite hčerkice, ki mi s svojo otroško radovednostjo prav vsak dan odkriva, zakaj je vredno živeti. Kljub temu, da mi hčerkica vzame kar precej časa, si rada vzamem čas tudi zase. Veliko pozornosti namenim temu, kako izgledam ter seveda kako se počutim. Saj je oboje povezano, kajne?

Naj ti zaupam, da sem vedno imela lepo in vitko postavo, ki so mi jo zavidale vse prijateljice. Zanjo se mi na srečo sploh ni bilo treba kaj dosti truditi. Že nekaj telesne aktivnosti ter zdrav jedilnik so bili dovolj, da sem imela lepe, dolge noge, čvrsto ritko ter vitek pas brez vsake odvečne maščobe na trebuščku.

Potem pa se je seveda zgodila nosečnost, ki je s sabo prinesla ...

Ne razumi me narobe - nosečnosti sem se iskreno razveselila. A ob vseh radostih, ki jih pričakovanje otročička ponuja, so se z zraven pritihotapili tudi povečana zadnja plat, zamaščene roke in noge, ogromen trebuh. Trebuh, ki ga nikakor nisem mogla pripisati samo drobnemu bitjecu v sebi. Med nosečnostjo sem se res zelo zredila, saj sem bila kar naprej lačna. Saj si že predstavljaš, kajne? Tolažila sem se pač z mislijo, da bom z odvečnimi kilogrami opravila po porodu.

Uh, ti grdi maščobni obroči

No, po veselem dogodku - rojstvu hčerkice - so me kaj kmalu začele motiti vse neprivlačne maščobne obloge, ki so mi ostale na trebuhu, okrog pasu in na zadnji plati. Moja samozavest je bila kar precej načeta, mislila sem, da se nikakor ne bi mogla počutiti bolj neprivlačno. Še huje! Bližalo se je poletje, a pri misli na plažo mi je šlo dobesedno na bruhanje. Nikakor si nisem mogla predstavljati, da bi se v vsej svoji mogočnosti pojavila v kopalkah na plaži.


Koža na trbuhu lahko izgleda tako.

Hitro sem ukrepala. In res, s pravilno prehrano in nekoliko več telesne vadbe so kilogrami kar hitro kopneli.

A groza vseh groz! Koža na trebuhu, ki ji je prej “polnost” dajala tako zelo nezaželena maščoba, je sedaj postala ohlapna, odvečna, zgubana, “ovenel” trebuh pa sploh ni imel nobene čvrstosti več. Kljub temu, da sem močno shujšala, sem bila videti še veliko huje kot takoj po porodu.

Danes vsi govorijo o tem, kako učinkovito shujšati. A kam z odvečno kožo, ki ostane po hujšanju?

Morda se sliši neverjetno, a bila sem si celo manj všeč, kot prej, ko sem bila predebela. Koža na trebuhu mi je izgledala naravnost grozno, videti je bila kot ena prazna malha. Vse to je pustilo posledice tudi na mojem privatnem življenju. Nikakor nisem mogla prenesti, da bi me takšno gledal moj mož, svojo trebuh sem skrivala za ohlapnimi tunikami ter prevelikimi oblačili, počitnice na morju pa sem seveda kar odpovedala. Vsa obupana sem pomislila, da mi ne bo mogel pomagati nihče ter da mi preostane le še to, da grem pod nož.


Druga nosečnost je pustila velike posledice. (*Pričakovani rezultat)

Zaman sem postala prava strokovnjakinja za trebušne mišice

Poskusila sem čisto vse. Prebrala internet po dolgem in počez. A naj sem še tako pridno izvajala takšne in drugačne vaje za čvrst trebuh, rezultata ni in ni bilo. S tem se nikakor nisem mogla sprijazniti in vsak dan sem postajala bolj zagrenjena. Za različne telovadne pripomočke sem zapravila pravo malo premoženje. Potem sem se odločila, da poskusim še nekaj drugega.

Spoznala sem, da bo prav narava moja največja zaveznica

Kot profesorica kemije in biologije sem se zavedala, da v naravi obstajajo določene rastline, ki so jih uporabljale že naše babice. Učinkovine v teh rastlinah pa imajo čudovito sposobnost, da učvrstijo kožo ter ji spet podarijo gladek, mladosten videz. Lahko rečemo, da imajo učinek “naravnega liftinga”, rezultat pa je tak, kot da bi šli pod nož, čeprav se boste operacijski dvorani na daleč izognili.

Še danes sem presrečna, da sem med mrzličnim preučevanjem gradiva na spletu naletela tudi na prispevek Tamare Č. o kremi BellyStop (Klikni za podrobnejši opis), ki naj bi pomagala zmanjšati, učvrstiti in napeti trebuh. Zanimanje mi je vzbudilo ravno dejstvo, da je krema vsebovala posebna zelišča in druge sestavine, ravno tiste, ki po strokovnih mnenjih res delujejo. Pomagajo namreč odvajati vodo, spodbujajo topljenje maščob, hkrati pa krepijo kolagenska vlakna pod kožo.

Postala sem res radovedna, celo tako, da sem kremo še isti trenutek naročila. Še vedno malo skeptična zaradi prejšnjih slabih rezultatov sem se odločila, da kremo takoj preizkusim na sebi.

Rezultati so bili naravnost neverjetni!

Razlika pred in potem je bila tako velika, da že po 3 tednih uporabe kreme nisem mogla verjeti svojim očem. Koža na trebuhu se je dobesedno skrčila, izboljšala pa se je tudi struktura kože, ki je spet postala čudovito napeta in gladka. Stopile so se tudi tiste zadnje maščobice, ki so se prej še vedno trdovratno oklepale mojega trebuščka.

Danes lahko ponovno z veseljem in ponosom pokažem svoj trebuh, tudi v kopalkah. Moja samozavest se je vrnila, končno sem spet dobila pozitivno samopodobo. In to je neprecenljivo!


Trebuh se mi je kljub dietam enostavno "obesil". (*Pričakovani rezultat)

Svoje zadovoljstvo s (kremo BellyStop) pa želim deliti še naprej!

Zavedam se namreč, da zaradi podobnih problemov trpijo mnoge mlade mamice in ženske, ki so močno shujšale. Zato ti od srca priporočam, da kremico preizkusiš tudi ti. Izgubiti nimaš kaj, le pridobiš lahko. In to priložnost za seksi in čvrst trebušček! Kremo lahko v primeru, da ti ne ustreza, pošlješ nazaj in povrnili ti bodo denar. Več kot fer, kajne?


Končno sem ponovno ponosna na svoj izgled! (*Pričakovani rezultat)

Upam, da sem ti s svojo zgodbo vsaj malo pomagala v boju proti povešeni in ohlapni koži na trebuhu. Želim ti veliko uspehov in postavo, ki se je ne boš sramovala. Iskreno priporočam, da si prebereš Tamarin prispevek ((klikni tukaj)) in se sama prepričaš v celotno zgodbo - na lastne oči! Srečno!

Nika

P. S.:
Naj povem še to, da se ob nakupu kreme izkoristila akcijo - ob naročilu 2 krem sem tretjo dobila popolnoma GRATIS. Vse skupaj je bilo ravno dovolj za 3-mesečni tretma, ob katerem je moj trebušček spet postal zavidanja vreden. Pohiti in (naroči kremo takoj (klik)) - akcija je časovno omejena!


P. P. S.:
Od tu naprej imaš na voljo 2 možnosti. Lahko še naprej trpiš, skrivaš svoj trebuh in se na sploh počutiš obupno. Lahko pa kot jaz naročiš kremo in že po nekaj tednih uživaš v novi, seksi postavi z lepo oblikovanim trebuščkom. Želim ti pravilno odločitev!

Klikni tukaj in preveri zakaj je ta tretma tako poseben, da sem mu dala priložnost in bila na koncu pozitivno presenečena nad rezultati.

*Pojasnilo: želim, da se zavedaš, da se učinki in rezultati uporabe izdelka lahko razlikujejo od osebe do osebe in s tem od telesa do telesa, kar je normalno. To, da sem jaz dosegla tako dobre rezultate, ne pomeni, da boš enake dosegla tudi ti. Ravno iz tega razloga pa v primeru neizpolnitve pričakovanj in slabših rezultatov lahko izdelke vrneš brez kakršnihkoli obveznosti. Da, prav si prebrala - podjetje, ki prodaja kremo, nudi kar 30-dnevno 100% garancijo, kar pomeni, da lahko uporabljen izdelek v primeru nezadovoljstva v 30 dneh vrneš nazaj in vrnili ti bodo celotno kupnino!*